Vintagekellot Kellorilta

Sastamalasta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kellotori Pietilä sijaitsee Sastamalassa. Kellotorilta saat erinomaista kelloalan palvelua ja laadukkaat vintagekellot.

 

Myymme lähelle alkuperäiskuntoa kunnostettuja vintagekelloja. Lisäksi ostamme vanhoja kelloja, jotka kunnostamme myyntiä varten. Saat meiltä myös kattavat huoltopalvelut sekä meiltä että muualta ostetuille kelloille.

Kunnostettuja ja restauroituja vintagekelloja

Myymme huolellisesti ja mahdollisimman lähelle alkuperäiskuntoa huollettuja ja joiltain osin myös restauroituja vintagekelloja. Myönnämme kaikille meiltä ostetuille kelloille työtakuun, ja toimitamme kellon mukana kirjallisen huoltotodistuksen. 

 

Voit tutustua tarjolla oleviin kelloihin verkkokaupassamme. Valikoima vaihtelee, ja kunnostamme koko ajan kelloja myyntiä varten. Jos haluat tulla käymään Kellotorilla Sastamalassa, varmista etukäteen, että olemme paikalla toivomaasi aikaan ottamalla yhteyttä.

Verkkokauppa

Myy vanha kellosi meille!

Voit tarjota meille vanhan kellosi – annamme alustavan hinta-arvion sähköpostitse. Lähetäthän meille laadukkaan kuvan kellon eri puolista ja lisätietoja kellosta: kellon mitat, huoltohistorian, viat, aiemman käytön ja toivomasi hinnan. Tarkemman arvion saat, kun olemme tarkastaneet myös koneiston. Tutustuthan ennen yhteydenottoa myyntiehtoihimme.

 

Tarjoamme myös ostovarmennuspalveluja, eli jos olet ostamassa vanhaa kelloa muualta, voimme tarkastaa sen kunnon jo ennen kaupantekoa.

Vintagekellojen ja muiden kellojen huollot

Huollamme vintagekellot ja kaikenlaiset muut kellot ammattitaidolla. Saat meiltä sekä nykyaikaisen rannekellon huoltopaketin ja  haastavammat alkuperäistykset. Teemme myös muun muassa kuorikunnostuksia ja taulurestaurointeja alkuperäisyyttä kunnioittaen. Varastostamme löytyy varaosia vanhoihinkin kelloihin, ja käytämme aina mahdollisuuksien mukaan alkuperäisosia.

Yleensä meille on pieni jono, ja huolto vie kaikkineen kahdesta kolmeen viikkoa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot