Kultakronos myy laadukkaat kellot ja korut sekä tarjoaa asiantuntevaa palvelua. Viehättävä myymälämme sijaitsee torin laidalla Valkeakoskella ja Kellotorimme Sastamalan Karkussa. Tuotteitamme löytyy myös verkkokaupasta.

 

Parhaiten tutustut meidän koko valikoimaamme myymälässä Valkeakoskella, jossa voit myös sovitella koruja, kelloja, Aarnin aurinkolaseja tai laukkuja. Verkkokaupastamme löydät esimerkiksi Aarnin, Kohinoorin ja Lumoavan tuotteita sekä paljon muuta. 

Kultakronos ja Kellotori Pietilä

Kultakronos on kello- ja kultaliike, joka on pieni viehättävä myymälä kristallikruunuineen aivan torin laidalla Valkeakosken keskustassa. Liikkeestämme löydät monenlaiset korut ja kellot arkeen ja juhlaan. Teemme erilaiset korujen korjaustyöt ja valmistamme korut asiakkaidemme toiveiden mukaan. 

Kellotori Pietilä sijaitsee Sastamalan Karkussa. Kelloseppämme Ville Pietilä huoltaa ja korjaa kellot yli 50-vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Kellotorilta löytyy myös iso valikoima vintagekelloja ja -koruja.

Meidät tunnetaan ennen kaikkea ammattitaitoisesta henkilökunnasta ja erinomaisesta palvelusta.

Löydät lisätietoja Kellotorista osoitteesta villepietilä.com. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia suoraan Villelle.

 

Kultakronos

Kauppatori 3
37600 Valkeakoski
03 584 4555

 

Kellotori Pietilä

Maakunnantie 2
38100 Sastamala

050 362 8378

ville.pietila@gmail.com

Ammattitaitoista kello- ja kulta-alan palvelua

Teemme ammattitaidolla kaikenlaiset kultasepäntyöt pienistä juotoksista sormusten suunnitteluun ja toteutukseen. Saat meiltä lisäksi korujen muokkaukset ja kaiverrukset. Kelloseppämme Ville Pietilä huoltaa ja korjaa kaikenlaiset kellot. Häneltä löytyy sekä vanhojen mekaanisten että nykyaikaisten digitaalisten kellojen osaamista. 

 

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä! Voit myös tulla piipahtamaan liikkeessämme aukioloaikojemme puitteissa. 

Palvelumme

Laadukkaat tuotteet

Myymälästämme ja verkkokaupastamme löydät kelloja ja koruja sekä arkeen että juhlaan, itsellesi tai lahjaksi. Myymme monenlaisia ihastuttavia tuotteita, jotka sopivat vaikkapa kaste- ja kummilahjaksi, rippilahjaksi, lakkiaisjuhlaan tai muuhun merkkipäivään. Vaihtoehtoja löytyy eri tyyleissä ja eri ikäisille kantajille. 

Verkkokauppa

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Löydät pienen kello- ja korupuotimme myös Facebookista ja Instagramista. Jaamme sivuillamme ajankohtaista tietoa tuotteistamme sekä muita kuulumisia. Seuraa sivujamme ja inspiroidu!