Kulta- ja kellopalvelut kokemuksella Valkeakoskella ja Sastamalassa

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Kultakronos tarjoaa monipuoliset kulta- ja kellopalvelut kokemuksella ja asiantuntemuksella Valkeakoskella. Lisäksi meillä on Sastamalan Karkussa kellojen huoltoihin, korjauksiin ja myyntiin erikoistunut Kellotori.

 

Tule asioimaan liikkeeseemme tai ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

Kultasepäntyöt ammattitaidolla

Tarjoamme kaikenlaiset jalometalli- ja kelloalan palvelut asiakkaidemme vaihtelevien tarpeiden mukaan. Kulta- ja kelloliikkeemme löydät Valkeakosken torin laidalta. Voit asioida siellä myös kelloihin liittyvissä kysymyksissä.

 

Teemme kultasepäntyöt pienistä juotoksista isompiin korjauksiin saakka. Annamme mielellämme hinta-arvion korusi korjauksesta. Hinta-arviot toteutamme veloituksetta – tule rohkeasti käymään!

 

Suunnittelemme myös uudet sormukset ja muut korut ja toteutamme ne asiakkaan omasta tai meidän raaka-aineesta vahvalla ammattitaidolla. Saat meiltä luonnollisesti myös kaiverrukset sormuksiin, laattoihin, laseihin ja muihin töihin. Teemme sekä käsinkaiverruksia että konekaiverruksia.

 

Palvelumme kattaa myös paristonvaihdot, helmien punonnat, kivihelmien pujottelut ja korvien rei'itykset. Lisäksi saat meiltä vihkisormusasiantuntijan ja gemmologin palvelut sekä palkinnot erilaisiin kilpailuihin.

Pyydä lisätietoja

Kellosepän palvelut kokemuksella

Kelloseppämme Ville Pietilä korjaa ja huoltaa kaiken ikäisiä kelloja Kellotorillamme Sastamalan Karkussa. Saat häneltä sekä nykyaikaisten kellojen huoltopaketit että muun muassa vintagekellojen kunnostukset ja entisöinnit niiden alkuperäistä henkeä kunnioittaen. 

 

Jos haluat käydä paikan päällä Sastamalassa, voit tutustua samalla esillä oleviin vanhoihin mekaanisiin kelloihin. Sovithan ajankohdasta etukäteen, jotta kelloseppä on varmasti paikalla saapuessasi!

 

Voit pyytää meiltä myös hinta- ja kuntoarvioita kelloista. Voit tuoda kellosepälle korjaukseen tai huoltoon menevän kellon myös liikkeeseemme Valkeakoskelle, jolloin toimitamme sen turvallisesti Sastamalaan.

Korut, kellot ja lahjat kaikkiin elämäntilanteisiin

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima kelloja, koruja ja lahjatavaraa. Niiden joukosta löydät varmasti sopivat itsellesi tai lahjaksi. Tarjolla on erinomaisia vaihtoehtoja eri ikäisille ja erilaisiin tilanteisiin – vauvasta vaariin. Autamme sinua mielellämme löytämään sopivan tuotteen.

 

Tervetuloa!

Verkkokauppa