Kultakronos – yli 20 vuotta kelloja ja paljon muuta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kultakronos on oikea paikka etsiä perinteistä kelloa tai vaikka kaunista korua rippilahjaksi. Valkeakoskella toimiva perheyrityksemme tarjoaa perinteistä kulta- ja kelloliikkeen palvelua jo yli 20 vuoden kokemuksella.

 

Yritykseemme kuuluu myös kellojen huoltoihin ja korjauksiin sekä vintagekellojen myyntiin erikoistunut Kellotori Pietilä Sastamalan Karkussa.

Kultakronos – perheyrityksen palvelua

Kultakronos on perinteinen, palveleva kello- ja kultasepänliike aivan Valkeakosken keskustassa. Saat meiltä laadukkaat kellot, korut ja lahjaesineet sekä erinomaista palvelua. Autamme valitsemaan itsellesi tai lahjaksi sopivat tuotteet, tarjoamme asiantuntemusta korujen suunnitteluun ja muokkauksiin ja korjaamme sekä puhdistamme käytössäsi jo olevat kellot ja korut.

 

Olemme perheyritys, jolla on takanaan jo 23 vuoden historia. Meille on kertynyt runsaasti alan osaamista, ja pidämme itsemme myös jatkuvasti ajan tasalla alan kehityksestä. Osaamme myös suositella tuotteita sekä perinteiseen että nykyaikaiseen makuun.

Kellotori

Kelloverstaamme Kellotori Pietilä palvelee Sastamalan Karkussa. Kellotorilla työskentelee kokenut kelloseppämme Ville Pietilä, joka huoltaa ja korjaa kellot ammattitaidolla. Lisäksi Kellotorilla on myynnissä vintagekelloja. Voit jättää Kellotorille meneviä töitä myös Valkeakosken liikkeeseen.

Tutustu vintagekelloihimme