Kultakronos

Kellotori

Kello ja Kulta Kronos – yli 20 vuotta kultakelloja ja paljon muuta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kello ja Kulta Kronos on oikea paikka etsiä perinteistä kultakelloa tai vaikka kaunista nykyaikaista korua rippilahjaksi. Valkeakoskella toimiva perheyrityksemme tarjoaa perinteistä kulta- ja kelloliikkeen palvelua jo yli 20 vuoden kokemuksella.

 

Yritykseemme kuuluu myös kellojen huoltoihin ja korjauksiin sekä vintagekellojen myyntiin erikoistunut Kellohuone Pietilä Sastamalassa.

Kello ja Kulta Kronos – perheyrityksen palvelua

Kello ja Kulta Kronos on perinteinen, palveleva kello- ja kultasepänliike. Saat meiltä laadukkaat kellot, korut ja lahjaesineet sekä erinomaista palvelua. Autamme valitsemaan itsellesi tai lahjaksi sopivat tuotteet, tarjoamme asiantuntemusta korujen suunnitteluun ja muokkauksiin, ja korjaamme käytössäsi jo olevat kellot ja korut.

 

Olemme perheyritys, jolla on takanaan jo 23 vuoden historia. Meille on kertynyt runsaasti alan osaamista, ja pidämme itsemme myös jatkuvasti ajan tasalla alan kehityksestä. Osaamme myös suositella tuotteita sekä perinteiseen että nykyaikaiseen makuun.

Perinteinen kello- ja kultasepänliike sekä kelloverstas

Yrityksellämme on perinteinen kello- ja kultasepänliike aivan Valkeakosken keskustassa. Liikkeestä löytyy kattava valikoima koruja ja kelloja – sekä asiantuntevaa henkilökuntaa valmiina palvelemaan sinua kaikissa kysymyksissäsi.

 

Lisäksi kelloverstaamme Kellohuone Pietilä palvelee Sastamalassa. Kellohuoneella työskentelee kokenut kelloseppämme Ville Pietilä, joka huoltaa ja korjaa vanhat kellot ammattitaidolla. Lisäksi kellohuoneella on myynnissä uusia ja käytettyjä laatukelloja. Voit jättää kellohuoneelle meneviä töitä myös Valkeakosken liikkeeseen.

Tutustu vintagekelloihimme